<

В іваничівських осередках партій “ділили” кандидатів, тепер “ділять” членів комісії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 13.10.2015 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Іваничівській районній виборчій комісії журналістів “БУГу” повідомили, що деякі члени дільничних комісій значаться у двох партіях одразу.

Члена дільничної комісії не поділили ВО “Свобода” і ВО “Батьківщина”. Як пояснили  у районній виборчій комісії, жінка багато років була членом дільничної комісії від “Батьківщини”. Планувала й цього разу йти від цієї партії, але, приїхавши в Іваничі, нікого не застала – двері до офісу місцевого осередку партії були закриті.

Чекати довго не прийшлося, бо саме тоді випадково зустріла представників ВО “Свободи”, які зробили їй аналогічну пропозицію. Що було втрачати жінці, яка  сама родом не з Іванич? Добиратися в селище важко, маршрутки не їздять часто – взяла й написала заяву.

Як член дільничної комісії опинилася у списках обох партій – то вже інше питання. У районній виборчій комісії кажуть: жінка відзначила, що не писала заяви в ВО “Батьківщина”.

Нагадуємо, що 2-го жовтня Іваничівська районна комісія прийняла рішення відмовити у реєстрації двом кандидатам, які були у списках двох партій. Це, зокрема, Анатолію Семерею, який був представлений від “УКРОПу”, однак на момент конференції перебував у списках ВО “Батьківщина”, а також Слав’яну Кулаю, який йшов від БПП “Солідарність”, але в той час був членом ВО “Свобода”. Обидва кандидати в депутати вибороли право на реєстрацію від партій, які їх висунули (“УКРОП” та БПП) , у суді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер