<

В Іваничівському центрі зайнятості відбувся семінар “Людина не товар”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 2.08.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках всеукраїнської інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми  у Іваничівському  районному центрі зайнятості  1 серпня 2017 року відбувся семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції,торгівлі людьми,експлуатації дитячої праці»  під гаслом «Людина НЕ товар».

   Трудова міграція пов’язана з переміщенням людей у пошуках роботи. Торгівля «живим товаром», яка набирає щораз ширших масштабів і більше жорстоких форм, охопила більшість країн світу і стала злочинним прибутковим бізнесом. Ця проблема є надто актуальною і для України. Зростання рівня міграції громадян України за кордон з метою працевлаштування значно підвищило рівень ризику стати жертвою торгівлі людьми. Коли ми чуємо про торгівлю людьми,примусову працю,рабство,нелюдські умови праці то нам здається, що все це – міф,але нажаль це правда.

    Учасникам заходу продемонстровано відеофільм «Життя на продаж». В цьому фільмі представлялись реальні події із життя українських мігрантів – шукачів кращої долі. Із побаченого видно, що до країн, в яких процвітає торгівля людьми, належать Росія, Польща, Туреччина …

   Якщо людина проінформовано то вона вже – захищена. Потрібно тільки дослуховуватися до порад аби не стати наживою. Саме тому, шукачам роботи детально розповіли про порядок в’їзду-виїзду громадян України за кордон та  консульський захист людей. Присутні підтримали гасло «Людина НЕ товар» пообіцявши бути обережними.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер