<

В Іваничівському районному центрі зайнятості відбулася «Школа безпеки та порядку»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 26.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У рамках проекту «Школа безпеки та порядку» в Іваничівському районному центрі зайнятості 25 травня відбувся захід для шукачів роботи. До участі в семінарі було запрошено начальника сектору превенції Іваничівського відділу поліції Віктора Пікуту.

Присутні ознайомилися з провідними функціональними завданням підрозділів поліції превенції, яка безпосередньо спрямована на забезпечення охорони громадського порядку та контролю важливих аспектів, пов’язаних з забезпеченням безпеки громадян.
Віктор Євгенович наголосив, що робота працівників поліції превенції передбачає найтісніший зв’язок з населенням, реагування на заяви та повідомлення громадян, здійснення консультативної юридичної допомоги людям, організацію діяльності добровільних громадських формувань для забезпечення правопорядку у населених пунктах району. Також корисною стала інформація про відповідальність за неналежне виховання дітей.

Учасники заходу мали можливість отримати відповіді на запитання, які їх цікавили, аби почувати себе безпечно та самому бути законослухняним громадянином країни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа