<

В Іваничівському районному центрі зайнятості проведено семінар на тему «Презентація послуг з професійного навчання»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 1.08.2017 / Іваничі /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

В Іваничівському районному центрі зайнятості для пошукачів роботи проведено семінар на тему «Презентація послуг з професійного навчання».

Фахівець з профнавчання ознайомила безробітних з описом професій, актуальних на ринку праці та вимогами до них, а також, умовами навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗУ), яке проводиться з використанням сучасної матеріально-технічної бази та згідно з навчальними програмами, що відповідають всім вимогам роботодавців.

Задля популяризації професійного навчання, яке допоможе знайти себе на ринку праці та швидше адаптуватися і виконувати свою роботу професійно, шукачам роботи було продемонстровано відеоматеріали про ЦПТО ДСЗУ. Завдяки яким присутні наочно ознайомилися з умовами навчання та проживання в цих закладах. В ході проведення семінару учасників заходу проінформували про права та обов’язки громадян, які бажають навчатися за направленням служби зайнятості, перспективами працевлаштування після проходження навчання.

Переконливим аргументом для безробітних є той факт, що фінансування витрат на професійне навчання безробітних проводиться за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Оплачується вартість навчання, проживання в гуртожитках, проїзду до місця навчання безробітних.

В результаті проведеного семінару один із учасників виявив бажання проходити навчання за напрямком «Підприємець-початківець». Адже, хто бажає досягнути успіху потрібно наважуватися на радикальні зміни, а саме підвищувати кваліфікацію, навчатися новому і успіх неодмінно прийде до кожного.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер