<

В Іваничівському районі злодії крадуть мопеди, болгарки і вулики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 20.09.2017 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про кримінальний тиждень Іваничівщини у фактах розповів “БУГу” виконувач обов’язків начальника Іваничівського відділу поліції Олег Гурич.

Зокрема, на території Іваничівського району були скоєні крадіжки електроприладів, одиниці транспорту, коштів у громадян.

9-го вересня у селі Риковичі в мешканця 69-го року народження зловмисник украв 500 гривень, пробравшись в будинок під час відсутності господаря. Він зірвав замок та, віднайшовши кошти у кишені одягу, покинув приміщення. Злодія відшукали по гарячих слідах. Ним став житель цього ж села 67-го року народження. Чоловік не встиг викласти з кишені вирваний замок, як його затримали правоохоронці. Зараз йому оголошено про підозру. Відомості про злочин внесені до ЄРДР за частиною 3 статті 185 ККУ.

Поліція також шукає зловмисника, який зі складського приміщення, що знаходиться у селі Стара Лішня, шляхом вільного доступу викрав електроінструмент – болгарку вартістю 3800 гривень.

12-го вересня у чергову частину Іваничівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у районі шахти №2 міста Нововолинськ невідома особа розібрала залізничну колію, було вилучено 36 металевих підкладок під рейси. Встановлено, що крадіжку скоїв житель Новововолинська 1993-го року народження, раніше не судимий. Відомості про злочин внесено до ЄРДР за частиною 1 статті 185 ККУ.

13-го вересня оголошено про підозру жителю селища Благодатне 1993-го року народження через незаконне заволодіння мопедом мешканця села Переславичі. Відомості про скоєний злочин внесено до ЄРДР за частиною1 статті 289 ККУ.

Також 13-го вересня у відділення поліції поступило повідомлення про те, що у жителя селища Іваничі 85-го року народження викрали вулики, сума збитків – 7500 гривень. Правоохоронці шукають крадія.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа