<

В Іваничівському районі розпочалась навчання у сфері цивільного захисту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 10.02.2015 / Іваничі /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Відповідно до Розпорядження Волинської обласної державної адміністрації “Про організацію навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільно захисту в 2015 році” від 11 листопада 2014 року в Іваничах розпочались  функціональне навчання у сфері цивільного захисту з головами комісій з питань евакуації сільських, селищної рад. 

Перше таке навчання відбулось 9 лютого за керівництвом головного спеціаліста з питань цивільного захисту Іваничівської райдержадміністрації Гуліти Петра, такі заходи проводитимуться до 13 лютого.

Навчання проводять викладачі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області.

Як повідомив Петро Миколайович на території Іваничівського району розміщено 12 укриттів, половина з яких підтоплені (це давня і до кінця не вирішена проблема району, адже на його території закриті шахти спричиняють підняття ґрунтових вод). На разі, вирішуються питання із проведенням реконструкції приміщень для бомбосховищ, адже жодного належного облаштованого приміщення, із фільтрами та герметезацією, немає, а щоб їх створити – це все великі кошти, яких теж немає. Планується також провести огляд підвальних приміщень будинків та установ для проведення мінімального облаштування приміщення для укриття у разі небезпеки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа