<

В Іваничівському районі п’яний водій врізався в зупинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 6.02.2017 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарів 7

5-го лютого, на автодорозі у селі Клопочин Іваничівськогорайону легковик «ВАЗ 2101» врізався у зупинку громадського транспорту. Двоє пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження, серед них 16-річна дівчина.

Автопригода трапилася близько 2 год. За кермом транспортного засобу перебував 22-річний мешканець Іваничівського району. Керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння водій врізався у зупинку громадського транспорту, – повідомляють правоохоронці. 

Внаслідок автопригоди 16-річну пасажирку автомобіля госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні. Медики діагностували у неї перелом правої стегнової кістки зі зміщенням.

Ще один пасажир легковика, 21-річний мешканець району, також отримав тілесні ушкодження, однак, після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.




коментарів: 7
  1. Співчуваю батькім і потерпілим, але ж ВОНО, оте п”яне шоференя, виїжджало з-під клубу села Жашковичі, як навіжене, чуть не бабахнулось в машини, які там були. Там стільки тих понтів було, немов на “Інфініті” чудак “розсікав”. Шкода, що тоді не врізав йому…може помаліше їхав би і біди б батькам пасажирів не було. Побачили п”яного сопляка – заберіть ключі!

  2. Мене звати Вадім, я був за кермом цього автомобіля, і да, потрібно було забрати ключі я не спорю. Про те, по перше, якщо я вам не сподобався то не потрібно наганяти на мене. По друге, Ви не бачили скільки я випив. В житті буває всяке, і тільки в такі моменти стає видно хто справжній друг, а хто ні. І ще одне, я незнаю як тебе звати “свідок”, в тебе ще буде шанс поїздити мені по зубах, і взагалі всім бажаючим, я навіть супротивлятись не буду, все ж таки одного разу я ще з’явлюсь в с. Жашковичах і ви про це дізнаєтесь. Я знаю що це моя провина, і я собі не пробачив би якби з Надійкою, моєю коханою людиною, якщо хтось не знає, було би ще гірше. Я прошу вибачення у всіх, хоча я знаю що цього не заслужив.

  3. Люди не судіть когось…… Дивіться кожен на себе……. А то звикли комусь кістки мити…. Побачилаб я як би ти чмо себе повело коли сталось з тобою ,такщо закрий рот і не транди .Ой яяяя ,а ти гамно …Ой хотів врізати диви а би тобі не врізали не буть впевнений щей тобі колись Так вріжуть що забудеш як звуть Крутелик… Адресовано Тіпа свідку……

    • Доброволець!
      А нема чого сідати за кермо, коли вже випив навіть одну чарку!
      Я Вадіма на засуджую, аде він визнав свою вину, а це великий поступок, не кожен так зробить, а шукатиме провину в комусь, чи в чомусь!

      Сам не раз сідав за кермо випившим, я це не одобряю!
      Дякувати Богу, що все обійшлося так, а могло бути гірше…
      Тому мій коментар таким є…..

    • Вадиме,по зубах тебе ніхто не збирався бити. “Врізати” може означатий “пендель”. Ти не був п”яний, так. Ти був “на понтах”. Щодо Жашкович – це погроза? Хлопчику, ти вибачився і за це молодець. А виправдовуватись і натякати будеш комусь іншому. Знайшов сили вибачитись – респект і НА ЦЬОМУ май сили зупинитись! Чи ти Шварц? Чи толпу хочеш зібрати і “розборки” влаштовувати? Бог тебе вберіг – то й сиди, мовчи. Добровольцю, слово “гамно” тут не звучало, поки ти рота свого не відкрила. Той горе-водій ганяв як навіжений. Свідків – десяток набереться. Так що за родинними вузами не треба вигороджувати Вадима. Будьмо уважні, як говорять на проповідях і не треба буде тут слинити і погрожувати. Ця аварія – Боже попередження. Всьо.

  4. Щодо Жашкович це не погроза, жителі цього села мені нічого не зробили і я проти них нічого не маю. Я не з тих хто шукає крайніх і цим вигороджує себе всякими відмазками, і не той хто по селах розносить всяку брехню, як ДЕХТО. Боже попередження було тоді, коли по дорозі в Жашковичі, в той же день, часто глох двигун. Про понти мовчу, не спорю, я ж тоді ще не знав що в мене руки з дупи ростуть. Ми учимось на своїх же помилках, і це найкращий урок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа