<

В Іваничівському районі під час сильних морозів діють пункти обігріву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 27.02.2018 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Жителі Іваничівського району зафіксували найнижчу температуру повітря -18 вчора, 26-го лютого. Про це вони написали на своїх сторінках у соцмережах.

27-го лютого мороз не відступив і термометри знову показали 18, 19 градусів нижче нуля.

Як передбачають синоптики, сильні морози дошкулятимуть мешканцям Іваничівщини до кінця цього тижня. Попри те, що вологість повітря висока, холод відчуватиметься на декілька градусів сильнішим, ніж є насправді за термометром.

Служба з надзвичайних ситуацій попереджує про сильне похолодання на всій території України внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря, від холоду потерпатимуть і жителі нашого краю.

У зв’язку із зниженням температури повітря в Іваничівському районі почали діяти пункти обігріву, у яких можна зігрітись і отримати допомогу (про це йшлося на нараді у голови райдержадміністрації):

1. Комунальний заклад “районний дім “Просвіта” за адресою селище Іваничі, вулиця Грушевського, 6.

2. Іваничівська центральна районна лікарня за адресою селище Іваничі, вулиця Грушевського, 45.

3. Стаціонарне відділення для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування за адресою Іваничівський район, село Старий Порицьк, вулиця Миру, 2.

4.Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою селище Іваничі, вулиця Грушевського, 1.

У селах району в разі необхідності можна звертатись за допомогою у фельдшерсько-акушерські пункти та амбулаторії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер