<

В Іваничівському районі нічні правопорушники тиші накинулися на міліціонерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:35 | 14.03.2015 / Іваничі / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Затриманий за адмінправопорушення волинянин спричинив тілесні ушкодження міліціонеру.

Перебуваючи у лікарні, куди його доставили для встановлення ступеню сп’яніння, чоловік накинувся на правоохоронця та спричинив йому тілесні ушкодження. Порушнику загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі, – повідомили у прес-службі волинської міліції.

Подія трапилася вночі. Отримавши повідомлення про те, що поблизу житлового будинку невідомі порушують режим тиші, за викликом вирушили правоохоронці.

Міліціонери прибули на місце події, а відтак запросили у райвідділ міліції одного із волинян для складання адміністративного протоколу за статтею 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Згодом у райвідділ міліції автомобілем на допомогу правопорушнику прибув товариш, із яким він вживав спиртне, та почав вимагати звільнення друга від адміністративної відповідальності.

Міліціонери, своєю чергою, доставили чоловіка в Іваничівську районну центральну лікарню для встановлення ступеню сп’яніння та відповідно складання адміністративного протоколу за керування автомобілем у нетверезому стані. Зрозумівши серйозність відповідальності, правопорушник накинувся на міліціонера та спричинив йому тілесні ушкодження.

За вказаним фактом слідчі райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Тепер 24-річному молодику, окрім адміністративної відповідальності, загрожує ще й кримінальна. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження або позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер