<

В Іваничівському ліцеї №1 продзвенів останній дзвінок

21:48 | 31.05.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
595
/ Коментарі відсутні

31-го травня в школах Іваничівської громади пролунав останній дзвоник. Зокрема, святкова лінійка відбулася в ліцеї №1.

Насамперед, присутні хвилиною мовчання вшанували усіх тих, хто загинув за волю і незалежність нашої держави. Школярі поклали квіти до Стели «Герої не вмирають» та до меморіальної дошки випускнику школи, який загинув у зоні АТО, Валерію Янчуку. Про це йдеться на сторінці ліцею №1 у фейсбуці.

Потому директорка ліцею Марія Шевчик підбила підсумки навчального року, а також наголосила, що Свято останнього дзвінка відкриває перед кожним випускником нові обрії пізнання себе і світу Вона побажала всім учням, батькам та вчителям міцного здоров’я та успіхів.

Слова вітань, побажань щасливої долі та здійснення мрій лунали від класного керівника Аделіни Бонюк і батька випускниці Віталія Тарасюка.

Зворушливим був виступ відважних хлопчиків й дівчаток – першокласників, які в цей тривожний час пішли до школи. Вони розказали про свої успіхи, здобутки, цікаві справи, а також запевнили усіх, що їм дуже сподобалося в школі.

Зі Святом останнього дзвінка випускників привітали 10-класники та вручили їм пам’ятні дзвіночки і повітряні кульки.

Випускники 2023 року в своєму виступі пообіцяли керуватися в житті уроками людяності та справедливості, з честю пронести звання учня Іваничівського ліцею №1, бути вірними синами і доньками свого народу, подякували батькам й учителям за розуміння, ласку і тепло.

Випускники отримали від своїх батьків у подарунок вишиті рушники і відпустили в небо повітряні кульки, як символ прощання з дитинством.

Насамкінець випускник Тарас Черняк та першокласниця Олександра Кузьмук продзвеніли в дзвінок, який для школярів сповістив про закінчення навчального року, а для одинадцятикласників про початок дорослого життя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок