<

В Іваничівській ОТГ планують створити нове друковане видання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 14.03.2018 / Іваничі / /
Перегляди
25
/ коментарів 6

Громадська організація “За Іваничі” має намір створити нове друковане видання (газету), яке буде розповсюджуватися на території громади.

Така інформація з’явилася у соцмережі Facebook 12 березня.

Активні дописувачі почали пропонувати назву газети: “Громадська думка”, “Моя громада”, “Іваничівщина”, “Нове життя”, “Цікаві історії Іваничівщини”, “Рідний край”, “Вісник Іваничівської громади”.

А ще користувачі мережі стали сперечатися, чи  взагалі потрібна друкована газета Іваничівській громаді.

Ярослава Вознюк вважає, що друковані видання відходять у минуле. Дана Новосад не погоджується: для неї читати книжку в палітурці куди зручніше і цікавіше, ніж переглядати онлайн, так само і газети. З нею солідарні й інші дописувачі.

Про це говорять молоді люди, активні користувачі соцмереж та інтернету. Старшому поколінню, яке не має ноутбуків і смартфонів, нічого не залишається, як читати друковане видання, якщо його цікавлять місцеві новини.

Яка це буде газета, поки рано говорити.  Але, на мою думку, вона не має виглядати як інформаційний бюлетень, а бути повноцінною, такою, наприклад, як у Смідинській громаді, де можна було б прочитати і новини, і дописи,– зазначив один із співзасновників громадської організації “За Іваничі” Володимир Сарабуна.




коментарів: 6
  1. Не доречно створювати щось нове, коли є стабільна газета “Колос”, може варто скооперуватись і зробити щось 1 але гідне?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа