<

В Іваничівській громаді провели в останню путь загиблого на війні Героя Дмитра Катана

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 25.12.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
3268
/ 1 коментар

24-го грудня в селі Мишів Іваничівської громади схилили голови у скорботі та провели в останню путь Захисника України, загиблого Героя Дмитра Катана, який загинув в результаті ворожого обстрілу від рук російського окупанта.

29-річний Дмитро загинув 18-го грудня на Донеччині. 23-го грудня супроводжували тіло загиблого Героя привезли додому. Сотні жителів громади зустріли траурний кортеж коридором шани, схилившись на коліна у жалобі за спочилим земляком. А наступного дня відбулась церемонія прощання.

Віддати останню шану воїну і висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів на похорон прийшли його рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади та тисячі небайдужих людей.

Усі, хто знав Дмитра, запам’ятають його доброю і щирою людиною, веселим і вірним другом, люблячим сином і братом, працьовитим односельчанином, який завжди і залюбки усім допомагав, а ще відважним і сміливим воїном та побратимом.

З перших днів війни Дмитро записався у місцеве добровольче формування Іваничівської територіальної громади. А, отримавши повістку, не сумніваючись ні секунди, став на захист рідної країни та гідно виконував бойові завдання по відбиттю військової агресії росії.

Герой мав велику і дружню родину: батьків, двох сестер і брата, бабусю, дядьків, а ще кохану дівчину, з якою прагнув одружитись. Однак, не судилось. Він віддав найцінніше, що мав, – власне життя   за мир в Україні .

Інтернет-видання “БУГ” приносить щирі співчуття рідним загиблого Героя!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа