<

В Іваничівському районі в ДТП загинув пішохід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 12.08.2019 / Іваничі / /
Перегляди
5
/ коментарів 27

11-го серпня, на автодорозі поблизу села Павлівка Іваничівського району автомобіль «Renault Trafic» на смерть збив пішохода. За фактом летальної ДТП триває досудове розслідування.

Автопригода трапилася близько 2-ої години ночі. За кермом транспортного засобу перебував 28-річний житель Іваничівського району. Водій допустив наїзд на пішохода, 24-річного жителя цього ж району, котрий рухався по проїжджій частині у попутному напрямку, повідомляють у поліції.

Внаслідок ДТП чоловік загинув на місці.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 




коментарів: 27
    • Єдине кого шкода це того хто помер і батьків! А той хто пяний їзде на довічне!

      • всіх шкода, такі ситуації ще раз нагадують про те, що неможна порушувати правила дорожнього руху. Піхоходів це теж стосується і велосепедистів. Потрібно обозначити себе на дорозі, особливо в ночі, желет, якщо велосипед повинно бути світло і желет. А взагалі ходити у попутному напрямку не можна… Але ж це все треба знати заздалегіть. Про алкоголь взагалі мовчу.

  1. Знаючи особисто цих хлопців.. Дуже добрі, спокійні, щирі.. І чому доля з ними так повернулася.. Один Бог знає..

  2. Побачим коли вас чи вашу дитину збє людина з 2, 5 проміле… як ви заговорите

    • Селянка можливо задумайтесь.. Може у вас є діти чи будуть і ваша дитина теж таке зробить “недай Боже” .. Як ви тоді заговорите..

    • так, якщо я вночі їду велосипедом або йду узбіччям завжди вдягаю желет ще й світловідбиваючі браслети. ОБОВ’ЯЗКОВО. Я сам водій з 20 річним стажем і я знаю що таке коли із темряви вискакує пішохід або велосипедист – не треба бути п,яним щоб потрапити в дтп.

  3. Знаєте дуже багато хотілося б сказати, але багато може і не зрозуміти! Мені здається багато у житті значить слово доля! Так, береженого, Бог береже.. Але.. Від долі якщо то не втечеш! Знаючи трішки ситуацію.. Чомусь хлопець з друзями бувши на дискотеці сам пішов додому.. А хлопець який збив їхав вже додому, і він розказуй незнає чому він розвернувся і поїхав назад.. І вже тоді збив на смерть.. Чому? Він мігби вибити плече просто, чи зламати ногу йому..і міг би лишитися живим От чомусь на смерть.. І це не доля?? Можливо це і випробування від Бога.. Та Нашим світом заволоділо дещо сильніше напевно ніж сила Божа! Зло!!! Дуже багато зла між один одним.. Багато аварій замітьте і взагалі.. А все через те що люди самі доводять світ до такого..

  4. Поперше їдучи в перед збив по друге їдучи тверезим мож і був би той лиш перелом руки! Про що ви пишете яке зло ! Пити за кермом не треба! Чи ви до інакшого закликаєте? …нічо страшного шо випив майже 1л горілки і сів за кермо а?

    • Ви б не розкидались такими заявами, я не знаю особисто цих хлопців і ви мабуть теж якщо таке пишите. Якщо ви свідок йдіть до суду, а якщо ні то можете відповісти перед законом за ст. КК про “наклеп”. Я впевнений що водій не мав за мету збивати пішохода, обидва порушили ПДР і водій буде відповідати за свій вчинок перед законом.

        • У статті не написано висновок досудового слідства про те що хтось щось і у якій кількості випив… Завідома неправдива інформація яка принижує гідність потерпілого – це наклеп ст. 125 КК.

          • Так насправді ненаписано.. І взагалі люди давайте цю тему закриємо.. Бо ми просто поговоримо і забудем. А насправді у людей біда.

          • В машині сиділо ше 3 хлопця і вони покази дали …водій був не тверезий! Хтось нарешті навчиться відповідати за свої вчинки! Ніхто йому не заливав і на мус не садовив! Вбив -в тюрму!

          • Лемок , прочитай кодекс і не позорся.

      • уголовный кодекс дополнили статьей 286-1 «Управление транспортными средствами в состоянии алкогольного, наркотического или другого опьянения,

    • Я не до чого не закликаю! Так пити не треба.. І пішохода мабуть теж пив і йшов по дорозі.. Такщо вині обидва мабуть

      • Пішоход не був пяний! І не йшов по дорозі а збоку! Не меліть дурниць поговоріть з хлопцями і дізнаєтесь як їхав той Варяниця. Я говорила!

      • Та то чого ті три хлопці просили його до дому їх вести???” бачили що не тверезий.. І з тих трох хлопців був брат загиблого шей..

        • Та взагалі чого він мав їздити пяний по селі ? Чого вигороджуєте його? Яка різниця до чи після того в любий момент міг збити …попросили чи він попросив значення немає!

  5. Наклепу тут небачу люди!! Кожен має свою думку просто. Звичайно що буде відповідати.. Але шкода хлопців насправді..

  6. Петро є свідки що цей вбивця інакше не можу назвати )був пяний чи ти думаєш знайомі які приїхали на виклик не засвідчили той факт…працювали лікарі і міліція! Він сяде як і сів його сусід….

  7. Готові зїсти один одного, шо за злість… Андрія вже не повернеш, а Ваня відповість згідно чинного, заспокійтесь, і не розводьте пліток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер