<

В Іваничах створили робочу групу, яка контролюватиме обіг підакцизних товарів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 27.02.2020 / Іваничі /
Перегляди
2
/ коментарі 3

26-го лютого в Іваничах обговорили вжиття заходів з виявлення та припинення незаконного виробництва та обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів, пального та запобігання і протидії контрабанді у межах району.

Про це йшлося під час засідання робочої комісії під керівництвом в.о. голови, заступника голови райдержадміністрації, голови робочої комісії Людмили Войтович, – йдеться на сайті Іваничівської РДА.

Присутні детально проаналізували та напрацювали план дій.

Відтак, з метою припинення незаконного виробництва та обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів, пального та запобігання і протидії контрабанді у районі члени комісії вирішили: розробити план-графік перевірок; підготувати інформаційні листи і направити селищному та сільським головам про надання інформації щодо здійснення незаконного виробництва та обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів, пального.

Окрім того, підготувати та розмістити на офіційних сайтах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та в ЗМІ  інформацію про проведення серед населення роз’яснювальної роботи про недопустимість реалізації підакцизних товарів без дозвільних документів, небезпеку, яка надходить від фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також проінформувати про відповідальність осіб, які займаються незаконним виготовленням алкогольних напоїв.

Нагадаємо, на батьків дітей, які розпивали алкоголь та курили, іваничівські поліцейські склали протоколи.

Також




коментарів: 3
  1. Преміум податки платить, почати треба “самогонних точок”, і це мають бути зацікавлені якраз ті що платять хоч якісь податки!

  2. У Павлівці в центрі села відкрила справжню гуральню Мірка.Сигарети, горілка. Всі знають, але реакції немає ні від кого.Точка на все село.
    А податки платять підприємці. Пропоную у селі почати з неї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок