<

В Іваничах призначили директора Дитячої музичної школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 27.06.2020 / Іваничі / /
Перегляди
32
/ коментарі 3

26-го червня в Іваничах призначили директора місцевої Дитячої музичної школи. Відповідне рішення прийняли під час сесії Іваничівської селищної ради.

Нею стала Тетяна Шиманська, яка дотепер виконувала обов’язки директора цього навчального закладу.

Голова ОТГ Федір Войтюк зауважив, що днями відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Іваничівська дитяча музична школа» Іваничівської селищної ради.

За його словами, серед претендентів була лише Тетяна Шиманська. Крім неї більше ніхто не виявив бажання очолити Дитячу музичну школу. Тому конкурсна комісія розглянула тільки її документи, які повністю відповідали встановленим вимогам.

“Під час конкурсу з претендентом на посаду відбулася співбесіда, було заслухано презентацію проекту стратегії розвитку дитячої музичної школи на один та п’ять років. Враховуючи професіоналізм Тетяни та компетентність у даній сфері діяльності, конкурсна комісія прийняла рішення визнати її переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Іваничівська дитяча музична школа» Іваничівської селищної ради. Тож давайте ми остаточно затвердимо Тетяну Шиманську на цю посаду. Нехай працює”, – запропонував Федір Войтюк.

І депутати прислухалися до його думки й затвердили Тетяну Шиманську на посаду директора місцевої Дитячої музичної школи.

Вже незабаром з нею підпишуть контракт терміном на 5 років.

“Контракт можна підписати на один рік або ж на 5. Але нехай людина працює і матиме гарантію, що її не звільнять завтра-післязавтра. Нехай буде спокійною”, – наголосив Войтюк.




коментарів: 3
  1. Давай, Танюша, вперед!
    Найстрашніше шо могло бути (різні комісії, де тобі треба було витримати дивитись на тупуваті наглючі морди) вже позаду.

  2. Кого мали вибрати?Добре хоч вона є.Але Федько здатен і цю школу прикрити,не довіряй йому Танюха…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця