<

В Іваничах почали ремонтувати вулицю Миру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 22.10.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
3
/ коментарі 4

В Іваничах стартував капітальний ремонт дороги на вулиці Миру. Загальна сума коштів, виділена на реалізацію цього проекту – майже 1,5 мільйона гривень.

Ремонтні роботи на вулиці Миру в Іваничах виконує ПП «РОСТРАНС» із села Рованці Луцького району. Саме ця фірма виграла торги на Прозорро, запропонувавши найнижчу ціну.

Нагадаємо, ремонт дороги обійдеться майже в 1,5 мільйона гривень, з яких 450 тисяч виділили із бюджету громади, інші отримали з держбюджету.

Заступник голови Іваничівської ОТГ й кандидат на посаду голови цієї громади від партії «За майбутнє» Микола Пасевич розповів, що раніше на цій вулиці було щебеневе покриття. І час від часу туди підсипали породу або щебінь.

За його словами, місцеві мешканці часом теж долучалися і скидалися коштами на підтримання цієї дороги в належному стані. І ось зараз там буде повністю нова заасфальтована дорога й тротуар.

«В Іваничах триває реалізація плану по капітальних ремонтах доріг комунальної власності. На цей рік було висунуто 3 пропозиції на співфінансування з областю. Й було погоджено ремонт проїзду по вулиці Миру з виїздом на вулицю Банківську.

Вартість проєкту, згідно експертизи, яку ми пройшли, становить – 1 мільйон 438 тисяч 712 гривень. Тоді, згідно законодавства, ми оголосили процедуру тендерних торгів на Прозорро. Перемогло й наразі виконує усі роботи ПП «РОСТРАНС». Саме воно запропонувала найнижчу ціну – 1 мільйон 143 тисячі, дешевше ніж пропонувала експертиза.

Потім ми підписали усі документи на здійснення технічного нагляду з експертом Богданом Лавринюком, а також подали до державної будівельно-архітектурної інспекції України усі необхідні дозвільні документи й отримали дозвіл на проведення будівельних робіт. Зараз фірма працює на об’єкті.

Ширина дороги там – 4 метри, а тротуару – 1 метр», – зазначив Пасевич.

Наразі працівники виконують підготовчі роботи, укладають бордюри під тротуар, а техніка вирівнює покриття під майбутній асфальт.

Усі роботи планують завершити до 10 листопада, однак, свої корективи може внести погода. Тоді дорогу здадуть в експлуатацію на кілька днів пізніше.




коментарів: 4
  1. минулого разу почали на цукровому ремонти робити, а зараз там. нам би такого голову, як в Павлівській ОТГ: за три роки і ЦНАП, і амбулаторія, і міст ремонтують, і в Риковичах відкрили дитсад з нуля, а в нас лиш кандидат і заступник діючого голови авто міняє

  2. Повний бред , побачите , що буде з тею Павлівською громадою через два роки, і справа тут не в голові , наповненість бюджету не перекриє ніяких їхніх видатків , амбулаторії нащо фінансувати? Коли в Іваничах є повноцінна хороша лікарня!

    • нашу лікарню мають закрити, вона тримається лиш через пандемію, а бюджету якось вистачає ж на зарплати по тисячі доларів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер