<

В Іваничах планують термомодернізувати приміщення ліцею №1

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 15.12.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
24
/ 1 коментар

В Іваничах зроблять капітальний ремонт даху спортзалу КМ «Іваничівський ліцей №1». Також у планах – термомодернізація цього навчального закладу. Вартість усіх робіт – в межах 6 мільйонів гривень.

15-го грудня під час сесії селищної ради депутати внесли зміни до бюджету громади на 2020 рік. Зокрема, виділили кошти для проведення усіх необхідних експертиз та виготовлення проєктно-кошторисної документації і енергетичного сертифікату.

Голова Іваничівської ОТГ Лідія Томашевська зауважила, що на оплату комунальних послуг в школі №1 витрачають чималі кошти, а роботи з утеплення приміщення дадуть можливість суттєво на цьому економити.

«У нас є домовленості з народним депутатом, щоб цього року перекрити дах спортзалу школи №1. Тільки потрібно оформити усі необхідні документи. Проєктні роботи мають бути завершені до 1-го січня. Це треба зробити вчасно, аби не вилетіти з усіх державних програм», – наголосила очільниця громади.

Відтак, депутати підтримали проєкт рішення, відповідно до якого передбачили 25 тисяч гривень на експертизу, 50 тисяч гривень – на виготовлення проєктно-кошторисної документації і ще 26 тисяч гривень – на вироблення енергетичного сертифікату.

Також під час пленарного засідання стало відомо, що у подальших планах – капітальний ремонт школи №2. Але для цього також спочатку потрібно виготовити усю необхідну документацію.

Окрім цього, в проєкті бюджету на 2021 рік передбачені кошти на ремонт школи в Мишеві.




один коментар
  1. А хіба Фєдя не термомодернізовував років 2 чи три тому цей дах на цій школі???? Спорю на нову Кіа спортадейдж що тут щось не чисто!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер