<

В Іваничах оголошують місячник по відлову собак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 5.02.2020 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарів 7

З 6-го лютого по 6-те березня 2020 року в смт Іваничі оголошено місячник по відлову безпритульних собак. Власників тварин закликають утримувати своїх улюбленців на власній території.

Про це інформують на сайті Іваничівської селищної ради.

“Іваничівська селищна рада повідомляє, що з метою забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення, уникнення небезпеки для мешканців селища та приїжджих громадян, а також для дітей на територіях навчальних закладів, в смт Іваничі з 06 лютого по 06 березня 2020 року оголошено місячник по відлову безпритульних собак”, – йдеться у повідомленні.

До власників собак звертаються із проханням вжити заходів для забезпечення та гідного утримання своїх домашніх улюбленців на власній території.

Нагадаємо, на території Іваничіської ОТГ діють правила вигулу собак

Дозволяється виводити собак за межі квартири, території подвір’я, організацій, підприємств тощо лише на повідку з прикріпленим до нашийника особистим номерним знаком, а потенційно небезпечних собак та собак, що визнані небезпечними, обов’язково на короткому повідку (не більше 1,2 м) і в наморднику.

Забороняється супровід потенційно небезпечних собак та собак, які визнані небезпечними, особам, яким не виповнилося 16 років, психічно хворим або фізично неспроможним керувати твариною.

У разі недотримання цих правил, власники домашніх тварин можуть бути притягнутими до адміністративної чи кримінальної відповідальності.




коментарів: 7
  1. Оце правильно .задрали ті собаки .як би ще в новіку хтось так покерував відловом собак.

    • Ого, аж 211 лайків!!! А за газ чим будете розраховуватись, як всіх собак половлять?

    • А ніхто не думав де беруться ті бродячі собаки? То задовбали люди, які так ставляться до тварин…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця