<

В Іваничах обрали директора Центру культури, дозвілля та спорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 13.11.2019 / Іваничі / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

12-го листопада 2019 року відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради». За результатами конкурсу посаду довірили Наумук Аллі Володимирівні.

Про це інформують на сайті Іваничівської селищної ради.

Конкурсна комісія розглянула документи, подані  кандидатами на посаду Марчуком Віталієм Володимировичем та Наумук Аллою Володимирівною, які повністю відповідають встановленим вимогам. Комісія одноголосно прийняла рішення допустити обох кандидатів до участі.

Під час конкурсу з претендентами на посаду відбулися співбесіди,  заслухано публічні презентації проектів стратегії розвитку закладу культури на один та п’ять років.

Керуючись Законом України «Про культуру», враховуючи  професійні дані учасників, конкурсною комісією прийняте рішення визнати переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» та рекомендувати селищному голові призначити на відповідну посаду Наумук Аллу Володимирівну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер