<

В Іваничах капітально відремонтують дорогу за півтора мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 11.06.2020 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарі 3

В Іваничах з’явиться асфальтна дорога на вулиці Миру.

3-го червня на засіданні Іваничівської селищної ради депутати проголосували за виділення з місцевого бюджету коштів в сумі 450 тисяч гривень для співфінансування капітального ремонту  вулиці Миру з виїздом на вулицю Банківську, – йдеться на сайті ради. 

На ремонт вулиці з обласного бюджету виділено 1 мільйон гривень.




коментарів: 3
  1. Пам’ятаю як в 2017 році пан Войтюк обіцяв відремонтувати вулицю Спортивну. Зараз 2020 рік і ніяких змін ми не бачимо. Ми жителі вулиці Спортивної не забули обіцянок. І хочемо щоби сайт Буг та Селищна рада теж не забувала. Вулиця знаходиться в 3 хвилинах від центру Іванич, та є досить людною, особливо коли працює ринок.https://bug.org.ua/news/ivanychi/boloto-zamist-vulyts-v-ivanychah-skarzhatsya-na-zhahlyvi-dorohy-197283/

  2. А чим краща вулиця Миру за інші вулиці на яких немає твердого покриття, які там стратегічні об’єкти чи установи, куди треба всім ходити? Можливо тим, що недалеко живе Волинець, чи там заступник Войтюка собі на будівництво ділянку облюбував? Думаю, що всім жителям тих вулиць де грязюка весною, восени чи після дощу, хотілось би почитати відповідь на питання – чому вулиця Миру, а не Спортивна(Залізнична, Лесі Українки, Будівельна, інші)???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер