<

В Іваничах, до п’ятої річниці трагедії під Волновахою, вшанували полеглих герооїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 22.05.2019 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

22 травня в Іваничах поклали квіти та вшанували пам’ять воїнів, загиблих у трагедії під Волновахою п’ять років тому. Серед полеглих героїв був і житель Іваничівського району Грицюк Михайло.

Про це інформують на Фейсбук-сторінці Іваничівської селищної ради.

22 травня – день, який чорними літерами вписаний у новітню історію України. Рівно п’ять років тому ранок 22 травня 2014 року розпочався зі страшної звістки: неподалік міста Волноваха Донецької області бойовики ДНР розстріляли українських солдатів Збройних сил України. 

Лише 20 хвилин бою … і 18 молодих волинян і рівнян пішли із життя, ще близько 30 отримали важкі поранення. Серед перших жертв неоголошеної війни та житель с. Милятин Грицюк Михайло. 

Селищний голова Федір Войтюк, керівництво району та працівники апарату селищної ради у цей день, поклавши квіти до пам’ятної стели загиблим воїнам в зоні АТО та Герою України Сергію Байдовському на Меморіальному комплексі, вшанували їх світлу пам’ять.




коментарів: 2
  1. А де всі бюджеті організації? А де батьки загиблий, родина? Тільки “красуня” на фото і що саме цікаво лише два кадри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер