<

В Іваничах звільнився державний реєстратор ЦНАПу: місцевий бюджет втрачатиме чималі кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 20.08.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2626
/ 1 коментар

З Іваничівського Центру надання адміністративних послуг звільнився єдиний державний реєстратор. 20-го серпня у нього був останній робочий день на цій посаді.

Державним реєстратором у ЦНАПі селища працювала Олена Єдинак. У коментарі БУГу вона підтвердила інформацію про своє звільнення. Каже: посаду покидає через особисті причини. До речі, вона була єдиним Державним реєстратором ЦНАПу.

До професійних обов’язків державного реєстратора входять: реєстрація речових прав на нерухоме майно: будинки, квартири чи землю, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також договорів оренди на земельні ділянки. Ці послуги в основному платні: від 230 до 1,5 тисячі гривень. Отримані за їх виконання кошти надходять в місцевий бюджет.

Для Іваничівської громади це чималі надходження: щомісячно до 50 тисяч гривень, які відтепер бюджет втрачатиме. Адже люди звертатимуться до реєстраторів в ЦНАПи Литовежа чи Нововолинська.

Олена Єдинак зауважила, що послуги державного реєстратора в Іваничівському ЦНАПі користувалися чималим попитом не лише серед місцевих мешканців, а й серед жителів інших громад.

Тож поки шукатимуть нового претендента на цю посаду, бюджет громади втрачатиме чималі кошти, а люди відчуватимуть певний дискомфорт. Адже тепер їм прийдеться добиратися до реєстраторів в сусідні Литовеж, Нововолинськ чи Володимир.




один коментар
  1. З тими реєстраторами суцільна проблема!
    В Нововолинському ЦНАПі вони взагалі некомпетентні!!!! Повні нулі!!!!
    Крім того коли намагаєшся щось їм пояснити, то хамлять і ображають
    Там

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок