<

В Іваничах запалили святкові вогні на новорічній ялинці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:13 | 20.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

19-го грудня о 16:00 розпочалося урочисте відкриття новорічної ялинки на центральній площі селища. Вогники засвітилися й на інших деревцях, що ростуть неподалік.

Головну ялинку, яку прикрашають в Іваничах багато років, не встановлюють, вона росте у скверику біля центральної площі селища. Висота дерева, за словами комунальників, становить близько 20-ти метрів.

На свято зібралося багато іваничівців, прийшли батьки з маленькими дітьми. Головним у дійстві був Святий Миколай.

Урочистість відкрив селищний голова Федір Войтюк. Він побажав усім веселого свята, активності у конкурсах, цікавих призів, приємних подарунків, дітям – тішити своїх батьків хорошими справами і рости здоровими.

До вітань приєдналася голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська, яка розповіла про щедрість Святого Миколая, висловила впевненість, що усі діти були чемними і знайшли під подушками подаруночки. Вона також сказала, що Святий Миколай є покровителем воїнів і закликала молитися до нього про захист наших військових та мир в Україні.

На побажання присутніх, вогні на новорічній ялинці було запалено. Засвітилися гірлянди ще на декількох деревцях, створивши святкову новорічну атмосферу.

Працівники районного дому “Просвіта” організували для дітей святкове дійство з казковими персонажами. А бажаючих на участь у конкурсах було так багато, що організаторам було важко забезпечувати порядок. Усі хотіли змагатися, веселитись і бути серед перших. Дітлахи отримали безліч подарунків і призів.

Депутати Іваничівської селищної ради на позачерговій сесії, яка відбулася 14-го грудня, виділи на це 24 тисячі гривень.

Закупили 300 солодких подарунків і 200 призів. Тож усім діткам вистачить на конкурси і активну участь у різних забавах, – повідомили у селищній раді.

Окрім того, були виділені кошти на пальне і діти із сіл Соснина та Мишів прибули на свято в Іваничі, щоб взяти участь у розвагах.

Чотири дні працювали комунальники, прикрашаючи ялинки, щоб дорослі і малеча селища та гості відчули радість свята. А сніг, що випав декілька днів тому і легенький морозець підсилювали ці відчуття.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа