<

В Іваничах вибирати селищного голову будуть доти, доки не оберуть Вілентка?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 9.12.2015 / Іваничі /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Наступна заява ВО «Свобода» вже лежить в Іваничівському районному суді. Андрій Бадзюнь та його однопартійці вважають, що Федір Войтюк не має права очолювати селищну раду.

«Свободівці» активно просувають Вілентка на посаду селищного голови та добиваються перевиборів. Вони вимагають, щоб суд визнав протиправними дії комісії щодо визнання Федора Войтюка селищним головою та просять  прийняти рішення, що він відмовився від посади. Хоча в самого Войтюка ніхто не питав, відмовляється він, чи ні. Заяву підписав Бадзюнь. Справу розглядатиме суддя Нєвєров.

Президент ще не звільнив Федора Васильовича з посади голови Іваничівської РДА, хоч заява була подана відразу після виборів.

Нагадаємо, що попередньо «Свобода» подавала позов на Іваничівську виборчу селищну комісію. Рішення Іваничівського суду комісія подала на апеляцію.

Справу від якої напряму залежатиме, чи відбудуться в Іваничах перевибори, розглядатимуть після рішення апеляційного суду.




коментарів: 2
  1. проти Вілентка будем голусувати хоть і николи не ходили на вибори!!!!!!

  2. не свобода і не дочекаються. просто не вмію красти :

    Чого ці клоуни добиваються? Піаряться, дориваються до влади, позяться, розпродують і пропивають все що можна, і так знову по другому кругу. ДОСИТЬ!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа