<

В Іваничах визначили переможців “Срібних дзвіночків”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 13.01.2017 / Іваничі, Новини /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

12 січня у комунальному закладі Іваничівський районний дім “Просвіта” відбувся конкурс сучасної української патріотичної пісні “Срібні дзвіночки”. Організатором виступив районний методичний центр відділу освіти та молоді Іваничівської районної державної адміністрації.

Такі конкурси в Іваничах проводять кожного року, метою яких є віднайти юні таланти. Участь у конкурсі взяло більше 30 дітей з усіх шкіл району. І щоб правдиво судити, їх було поділено на три вікові категорії. Наймолодша – 6-10 років, середня -11-14 і старша -15-18.

Привітали юні обдарування заступник голови Іваничівської районної державної адміністрації Людмила Войтович, начальник відділу освіти та молоді РДА Надія Жук. Надія Андріївна з побажаннями гарних виступів, повідомила про заохочувальний приз: за зайняте 1-е місце в обласному конкурсі переможцю буде винагорода у розмірі 600 гривень. І 1000 гривень за зайняте 1-е місце у Всеукраїнському конкурсі.

Оцінювало учасників конкурсу жюрі: Аделіна Бонюк– вчитель музичного мистецтва НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія селища Іваничі, Світлана Калюга– вчитель музичного мистецтва ЗОШ І-ІІІ ступеня села Поромів, Галина Дорощук – керівник народного аматорського фольклорного колективу “Горлиця” районного дому “Просвіта”, Наталія Воробей та Неоніла Лапінська– методисти районного методичного центру відділу освіти та молоді РДА.

Переможцем у молодшій групі визнано Аміну Шумик- ученицю НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія селища Іваничі з піснею “Молитва за Україну”.

У середній групі І місце виборов Владислав Коцюба– учень НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія селища Іваничі. У його виконанні прозвучала пісня “Герої не вмирають”.

І серед старшокласників перше місце було присуджено Павлу Голіброді -учня ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Луковичі за виконану пісню “Плакала калина”.

Їх було нагороджено грамотами та цінними призами.

Було визначено також переможців за зайняте друге і треті місця. Вони теж одержали нагороди.

Жюрі відзначило, що з кожним роком зростає культура поведінки учасників на сцені, приділена увага сценічним костюмам. При визначені переможців враховувались відповідність пісні вікові виконавця, чистота звучання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер