<

В Іваничах волонтери оголосили терміновий збір коштів на потреби армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 2.03.2022 / Іваничі / , , , /
Перегляди
733
/ Коментарі відсутні

Мешканців Іваничівської громади просять допомагати Збройним Силам України, які захищають країну в гарячих точках. Аби придбати найпотрібніші їм речі й засоби, в Іваничах волонтери оголосили збір коштів.

Усі небайдужі можуть перераховувати кошти на спеціально створений рахунок. Про це йдеться на сторінці Іванич в телеграмі.

Волонтери наголошують, що матеріальна допомога потрібна терміново. Адже це допоможе не лише наблизити перемогу над окупантами, а й врятувати життя наших захисників.

Гроші можна дати готівкою. Для цього потрібно зателефонувати за номером 098 914 13 43. Контактна особа – Петро Нагайовський. Або ж перераховувати на картку ПриватБанку 4731-2191-2424-4066 Петро Нагайовський.

Також волонтери просять приносити одяг та тканину, яка підійде для плетіння сіток. Їх збирають в початковій школі.

Нагадаємо, в Іваничах створили два пункти прийому продуктів харчування. Також активні іваничівці плетуть маскувальні сітки і роблять коктейлі Молотова.

У пункти прийому продуктів харчування можна приносити медикаменти, засобів особистої гігієни, одяг (носки, шапки, теплі кофти та ін), рушники, одіяла, рукавиці, одноразовий посуд, туалетний папір, вологі серветки, супи швидкого приготування (мівіну), олію, сіль, крупи, борошно, чай, каву, воду бутильовану, печиво, сірники та сигарети.

Це все дуже необхідне нашим військовослужбовцям і бійцям Територіальної оборони. Хлопці стоять в гарячих точках і захищають нас з вами!

Читайте також:

Потрібні медикаменти, теплий одяг, засоби гігієни, продукти і вода: жителів Іванич просять долучатися до збору допомоги ЗСУ

В Іваничах збирають продукти й теплий одяг для 14 ОМБР імені Романа Великого: просять долучатися усіх небайдужих




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер