<

В Іваничах військовим відправили допомогу із резерву центрального пункту збору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 14.03.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
1240
/ 1 коментар

В Іваничах почали надсилати допомогу військовослужбовцям, які захищають Україну від окупантів, з так званого «резерву», який зберігався у підвалі колишньої школи-інтернату.

Зазначимо, що так званий «резерв» утворився внаслідок того, що голова громади звеліла притримати все принесене мешканцями у підвалі центрального пункту збору, який організували у будівлі колишньої школи-інтернату. Місцевих активістів і волонтерів це обурило. Адже вони прагнули, аби бійці отримали допомогу якнайшвидше. Про це БУГу розповіли волонтери.

Це питання підняли і під час позачергової 16 сесії депутатів, на яку, нагадаємо, журналістку БУГу не хотіли впускати. Тоді Лідія Томашевська пояснила, що притримати зібрану волонтерську допомогу вирішила до гірших часів, коли підтримувати армію стануть менше.

За її словами, всі продукти і речі, які позносили люди у пункт збору, збережені й обліковані. І навіть створена спеціальна комісія по розподілу зібраної допомоги.

“Коли оголошення пішло на збір продуктів на армію, ніхто цього не централізував. Церкви везли самі, підприємці самі. Всі склади у військових частинах були забиті. Тоді командир чи заступник по тилу попросив мене притримати це все у себе, бо в нас, в Іваничах, є централізований склад. А за тиждень-другий в нього все зібране, може закінчитися. Я знала, що прийде пора і ми будемо відправляти”, – зазначила Томашевська.

І ось днями резерв допомоги таки почали розформовувати і відправляти військовим.

Так, партію допомоги, до якої увійшли продукти харчування та маскувальні сітки, відправили для військовослужбовців територіальної оборони Володимир-Волинського району.

Також відправили продукти для Іваничівського районного благодійного фонду «Незабудка», що здійснює харчування військовослужбовців територіальної оборони.

Окрім цього, для військових передали маскувальні сітки, продукти харчування, ліки та засоби гігієни.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер