<

В Іваничах військових привітали з Днем Збройних сил України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 6.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Працівників Іваничівського районного військового комісаріату привітали із Днем Збройних сил України.

6-го грудня у Іваничівський районний військовий комісаріат завітали заступник голови Іваничівської районної державної адміністрації Людмила Войтович, головний спеціаліст з питань оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Гонтарський, селищний голова Федір Войтюк, депутати районної ради Сергій Недбайло, Микола Холмецький, аби привітати їх працівників і в їх особі усіх чоловіків і жінок – захисників Вітчизни із Днем Збройних сил України.

Присутні говорили про історію українського козацтва, відродження української армії, вітали воїнів, які боронять рубежі нашої держави на сході України, волонтерів, які доклали багато праці, сил, здоров’я, коштів, допомагаючи українським військовим, усіх небайдужих жителів, що внесли свою посильну частку в оборону нашої держави.

Винуватцям свята вручили подяки, грошові винагороди, подарунки. Для низ звучали музичні вітання від працівників районного Дому “Просвіта”.

Військовий комісар Олександр Демчук, дякуючи за привітання, зазначив, що у військових одне завдання – забезпечити мир у нашій країні і вони докладуть до цього максимум зусиль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа