<

В Іваничах відзначили обдарованих дітей та їх наставників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 21.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
99
/ Коментарі відсутні

У приміщенні навчально виховного комплексу “ЗОШ І-ІІІ ступенів  селища Іваничі” відбувся захід “Гордість Іваничівщини”, на якому вшановували обдарованих дітей та їх наставників.

— Сьогоднішнє свято – це підсумок вашої праці, яка вже приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. Сьогодні відбудеться нагородження найкращих учнів району, які стали переможцями обласних олімпіад, обласних та всеукраїнських турнірів, конкурсів, – повідомили ведучі заходу, відкриваючи його.

На свято до дітей і вчителів завітали Лілія Кревська– голова Іваничівської районної державної адміністрації, Андрій Бадзюнь -голова Іваничівської районної ради, Світлана Король – виконуюча обов’язки  начальника відділу освіти та молоді Іваничівської районної державної адміністрації, Неоніла Вижва – головний спеціаліст відділу освіти та молоді, соціального захисту населення, медицини, культури та спорту Павлівської сільської ради, педагоги, батьки.

– Сьогодні в цьому залі зібралася юна еліта Іваничівщини і найкращі педагоги Іваничівщини. Але не зупиняйтеся на досягнутому, ставте цілі, ставте амбітні плани і продовжуйте працювати. Бо як сказав Енштейн “життя – це як управління велосипедом, щоб мати стійкість – тобі необхідно рухатися”. Від вас, діти, залежить майбутнє України. Шановні педагоги, ваші учні – це віддзеркалення вас, ваших знань. І вам сьогодні є чим пишатись, – зазначила у своєму виступі Лілія Кревська.

Вона відзначила листами вдячності Іваничівської районної державної адміністрації за результативний виступ в обласних та всеукраїнських турнірах юних істориків, юних географів, юних математиків, юних журналістів школярів навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт. Іваничі Тетяну Чонтош, Діану Джигу, Софію Червінську, Уляну Тімофєєву, Марію Сімчук, Михайла Маковського, Романа Лойка, Богдана Лойка, Марію Байду, Анастасію Наумук, Вікторію Грицюк;

школярів комунального закладу «Іваничівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені Юрія Лелюкова» Олександру Черноту, Анастасію Гнип, Наталію Пожарську, Сергія Салатюка, Юлію Пікуту.

А також Лілія Кревська щиро вітала педагогів і нагородила листами вдячності Іваничівської районної державної адміністрації за підготовку переможців обласних олімпіад, турнірів педагогів навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі Марію Шевчик– вчителя математики, Марію Маймуру– вчителя історії, Валентину Рибку -вчителя фізики, Людмилу Пархомук– вчителя біології, Аделіну Бонюк -вчителя музичного мистецтва; педагогів комунального закладу «Іваничівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені Юрія Лелюкова» Наталію Кіндратенко – вчителя української мови і літератури, Жанну Мельничук – вчителя української мови і літератури, Таїсію Семинську – вчителя фізики загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с.Завидів.

— Незабаром ви станете політиками, підприємцями, педагогами, вченими. Ви- наше майбутнє. Україна потребує ваших знань. Але нехай буде присутній у вас патріотизм, – сказав Андрій Бадзюнь, привітав школярів із перемогами у найкращих знаннях улюбленого предмету та подякував вчителям за їх працю.

Найталановитіші діти Іваничівщини отримали сертифікати на іменні стипендії голови Іваничівської районної ради. А це учні навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт. Іваничі” Софія Червінська та Діана Джига– за зайняті ІІІ-і місця у складі команди Волинської області у Всеукраїнському турнірі юних істориків, Ніколь Мороз -за зайняте ІІI місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови, Тетяна Чонтош – за зайняті ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури та ІІ місце у складі команди Волинської області у Всеукраїнському турнірі юних географів;

  • учні “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с.Гряди” Іванна Ярощук за зайняте ІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, Віталій Бадзюнь за зайняті ІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства та ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії;
  • учні “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с.Заболотці” Вікторія Ганага за зайняті ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій та  ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, Олександр Кулініч за зайняті ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії та ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики;
  • учень “Загальноосвітня школа І-ІІ ступеня с.Завидів” Олександр Панасюк за зайняте ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

За підготовку переможців обласних олімпіад, турнірів Андрій Бадзюнь відзначив подяками Іваничівської районної ради педагогів навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі” Тетяну Прокопчук– вчитель зарубіжної літератури, Інну Хільковець -вчителя німецької мови, Сергія Лойка -вчителя математики, Ларису Лойко – вчителя географії;

комунального закладу «Іваничівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені Юрія Лелюкова» Наталію Бенев’ят -вчителя української мови і літератури;

“Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с.Гряди” Віталія Воробіка – вчителя географії, Тетянк Максимчук– вчителя історії і правознавства;

“Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с.Заболотці” Олександра Пасічника – вчитель фізики, Галину Марценюк– вчителя інформатики, Олесю Стугу– вчителя історії.

Багато приємних і теплих слів почули у цей день як учні, так і вчителі від виконуючої обов’язки  начальника відділу освіти та молоді Світлани Король. Світлана Дмитрівна, вручаючи нагороди учням, кожного характеризувала як особистість, окремих як майбутніх геніїв та визначних людей в різних сферах нашого життя і висловлювала впевненість у їх великому майбутньому, якими буде гордитися школа, батьки і наш іваничівський край, а також вручила дипломи управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації  за зайняті ІІ та ІІІ місця в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад школярам навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі Тетяні Чонтош та Ніколь Мороз; школярам загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с.Гряди Віталію Бадзюню та Іванні Ярощук;  школярам “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с.Заболотці” Олександру Кулінічу та Вікторії Ганазі; учню загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с.Завидів Олександру Панасюку.

Дипломами відділу освіти та молоді райдержадміністрації за результативний виступ в обласних конкурсах, спортивних змаганнях були нагороджені  учні навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі” Владислав Коцюба та Уляна Лобода;

вихованці  комунального закладу «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості» Богдан Матвійчук та Андрій Никитюк;

вихованці  комунального закладу «Іваничівська дитячо-юнацька спортивна школа», відділення важка атлетика Богдан Душний та Назар Мельников, відділення боротьба дзюдо Роман Парадуха та Каріна Лучук, відділення футболу Сергій Сопронюк  та Валентин Черкасов.

Подяки відділу освіти та молоді райдержадміністрації за підготовку переможців обласних конкурсів, спортивних змагань Світлана Король вручила Василю Лацю, тренерам-викладачам комунального закладу «Іваничівська дитячо-юнацька спортивна школа» Михайлу Щербану, Олегу Богушу та Ігорю Жовніруку.

До нагород профспілка працівників відділу освіти та молоді виділила кошти винуватцям свята.

Неоніла Вижва зазначила, що сьогодні ламаються стереотипи, що сільська школа не може дати належних знань. І це довела “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів села Завидів” та зачитала розпорядження голови Павлівської ради Андрія Сапожника про оголошення подяки та виділення премії у розмірі по 600 гривень Таїсії Семинській – вчителю фізики загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с.Завидів та її вихованцю Олександру Панасюку за зайняте ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської  учнівської олімпіади з фізики та вручила подяки. А також оголосила та вручила Подяку тренеру з дзюдо Олегу Богушу та подяки і грошові винагороди його вихованцям із ЗОШ І-ІІ ступенів села Жашковичі  Олені Яблонській та Вікторії Василюк за перемогу в обласних спортивних змаганнях “Волинська осінь” в номінації дзюдо.

Були також і слова подяки своїм наставникам, школі від Софії Червінської, стипендіата голови Іваничівської районної ради, теплі слова вдячності від батьків Людмили Чонтош, мами Тетяни Чонтош, від педагогів – вчителя Інни Хільковець.

Музичні вітання винуватцям свята дарували учні молодших класів. Тепла атмосфера, щирі напутні слова працьовитим дітям і їх наставникам свідчили, що нам є ким пишатися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок