<

В Іваничах відзначили День захисту дітей: фоторепортаж

12:02 | 2.06.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
1167
/ Коментарі відсутні

1-го червня в Іваничах влаштували святкування з нагоди Дня захисту дітей. Протягом всього дня дітки розважались і веселились, беручи участь в різноманітних конкурсах і змаганнях.

Спочатку в місцевій бібліотеці відбувся перегляд українських мультфільмів. Зокрема, діти залюбки подивились популярного “Пса Патрона”.

Потім чимало любителів активного відпочинку взяли участь у велопробігу вулицями селища. Біля 30 маленьких велосипедистів та їх батьків проїхалися по центральних вулицях Валовій і Грушевського.

Опісля на центральній площі Іванич відбулась святкова програма «Країна мрій та доброти». Для діток організували цікаві ігри, запальні танцювальні флешмоби й веселі конкурси, у яких вони залюбки приймали участь.

Справжній ажіотаж серед дітей викликали локація аквагриму та спеціальні фотозони.

Також чимало дітей підтримали акцію «Малюнок для захисника», під час якої малювали малюнки чи розфарбовували патріотичні розмальовки, які потім передадуть бійцям на передову.

Насамкінець малеча взяла участь конкурсі малюнка на асфальті. Зауважимо, що усі дітки малювали щось патріотичне: прапори, тризуби, карту, або ж символи України, що свідчить про їхню любов до рідної країни.

Про те, яким яскравим і насиченим видався святковий день, дивіться у фоторепортажі БУГу:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер