<

В Іваничах відбувся мітинг-реквієм пам’яті загиблих українців у Другій світовій війні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 23.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22-го червня о 9-й годині на Меморіалі Слави в Іваничах відбувся мітинг-реквієм “Людська пам’ять стукає у наші серця”, присвячений Дню скорботи та вшануванню пам’яті жертв війни.

Віддати шану загиблим у Другій Світовій війні, висловити слова вдячності за їх подвиг і слова скорботи за загиблих мільйонів українців у цій безглуздій війні прийшли працівники установ, організацій, закладів селища і району, жителі селища. Пам’ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

— Сьогодні ми зібрались на цьому місці, щоб вшанувати пам’ять мільйонів українців, які загинули у Другій Світовій війні. Горем і болем увірвалася війна у кожну сім’ю, у кожну родину. 1225 днів Україна була окупована Фашистською Німеччиною, але не зломлена. 10 мільйонів життів українців забрав цей страшний “смерч”. Вічна їм пам’ять і вічна слава. Наш священний обов’язок пам’ятати,- зазначила у своєму виступі голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська.

З промовами перед присутніми виступили заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок та настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій.

Священники Свято-Покровського храму отці Андрій і Василь відслужили заупокійну літію. Молилися усі учасники мітингу за загиблих у Другій Світовій війні та у зоні АТО – війні, що триває на Сході України.

До Стели загиблих у Другій Світовій війні були покладені квіти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок