<

В Іваничах відбулися змагання з баскетболу за кубок Юрія Лелюкова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 24.11.2017 / Іваничі / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

24-го листопада в комунальному закладі “Дитячо – юнацька спортивна школа” відбулися змагання з баскетболу між учнівськими командами юнаків. За кубок боролися чотири команди із шкіл сіл Мишева, Лукович ,«НВК №1 –гімназія» та школи №2 імені Юрія Лелюкова селища Іваничі.

Цьогоріч це тридцять перші змагання, приурочені пам’яті вчителя військової підготовки Юрія Лелюкова, який 33 роки тому, проводячи урок у класі, накрив собою бойову гранату і ціною власного життя вберіг від каліцтва і загибелі 26 своїх учнів.

Історію подвигу героя розповіли присутнім учні цієї школи. Пам’ять Юрія Лелюкова вшанували хвилиною мовчання.

Про героїчний подвиг вчителя говорили заступники голів районної державної адміністрації та районної ради Людмила Войтович та Юрій Мазурок, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Ігор П’ятоха, завідувач сектором з питань фізичної культури та спорту районної державної адміністрації  Анатолій Семерей, які прийшли привітати спортсменів. Вони також побажали їм спортивного азарту, сильнішим – перемоги і нових друзів у спорті.

Кубок виборола команда «НВК  ЗОШ№1 –гімназія селища Іваничі». Друге місце зайняли спортсмени із Мишева, третє і четверте – відповідно команди Іваничівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені Юрія Лелюкова селища Іваничі та ЗОШ І-ІІІ ступенів села Луковичі.

Спонсорами виступили Фонд Ігоря Гузя, підприємці Микола Волинець, Микола Шевчук та Володимир Панасюк, Іваничівська районна організація ветеранів Афганістану.

Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу освіти та молоді районної державної адміністрації.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця