<

В Іваничах відбулися урочисті проводи юнаків у Збройні Сили України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 16.08.2017 / Іваничі /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

 15-го серпня біля районної державної адміністрації відбулися урочисті проводи юнаків Іваничівського краю до лав Збройних Сил України.

З вітальними словами та найкращими побажаннями до призовників звернулась голова районної державної адміністрації Лілія Кревська.

Із напутніми словами до призовників звернувся представник районного військового комісаріату, майор Віктор Зелінський зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Віктор Юрійович зачитав Указ Президента України Петра Порошенка та вручив військові квитки Миколі Ліщуку та Миколі Лозіну.

До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналася Галина Марущак, солістка районного Дому «Просвіта», яка подарувала присутнім чудову пісню «Служи мій сину служи».

На завершення заходу вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості подарували майбутнім солдатам невеличкі символічні обереги, які будуть зігрівати душу і серце, дарувати силу і витримку.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер