<

В Іваничах відбулись громадські слухання щодо перейменування вулиць у громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 15.09.2022 / Іваничі / , , , /
Перегляди
492
/ Коментарі відсутні

12-го вересня в Іваничівській селищній раді відбулись громадські слухання щодо перейменування 10 вулиць у населених пунктах громади.

Мова йшла про перейменування вулиць: Колгоспної, Мічуріна, Єрьоміна, Тарасова, Гагаріна, 8 Березня, Першотравневої у смт Іваничі, вулиць Федотова та 8 березня у с.Мишів, вулиці Першотравневої у с.Менчичі, повідомляють на сайті селищної ради.

На громадському слуханні зареєструвався 21 учасник. У період з 11-го липня по 10-те вересня проводились анкетування жителів громади щодо перейменування вулиць.

За результатами анкетування взяли участь в опитуванні 405 жителів громади, з яких 199 жителів підтримали запропоновані назви вулиць, 206 жителів громади висловили свої пропозиції під час анкетування. Анонімні звернення не надходили.

На слуханнях розглянули усі подані пропозиції. Узагальнена інформація буде оприлюднена на офіційному веб-сайті Іваничівської селищної ради.

Остаточне рішення стосовно перейменувань вулиць на території Іваничівської громади будуть приймати депутати на сесії Іваничівської селищної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця