<

В Іваничах відбулося засідання ініціативної робочої групи при райдержадміністрації.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 22.02.2015 / Іваничі /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

20 лютого в райдержадміністрації відбулося засідання ініціативної робочої групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації.

В ході засідання присутні ознайомилися з розпорядженням голови райдержадміністрації від 17 лютого 2015 року № 32 «Про створення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів, та, зокрема, з керівними органами ініціативної робочої групи, -пише Іваничівська РДА.

Голова ініціативної групи Надія Рубан інформувала про діяльність ініціативної групи, а саме, про визначення дати, часу, місця, порядку проведення установчих зборів та про погодження тексту відповідного інформаційного повідомлення.

Головний спеціаліст сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Оксана Ярчук довела до відома присутніх про перелік та зміст документів, що будуть подаватися інститутами громадянського суспільства для участі в установчих зборах та про відповідального за збір та реєстрацію документів.

Члени ініціативної робочої групи вирішили розпочати прийом заяв на участь в установчих зборах з 24 лютого 2015 року, погодили текст відповідного інформаційного повідомлення  та перелік документів.

Сектору інформаційної діяльності дано доручення розмістити на офіційному сайті РДА та надіслати в редакцію газети «Колос» текст інформаційного повідомлення для подальшого його розміщення на шпальтах газети.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер