<

В Іваничах відбулася зустріч з волинською письменницею Валентиною Штинько

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 23.03.2018 / Іваничі /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

23-го березня в Іваничівській районній бібліотеці відбулася зустріч мешканців селища, цінувальників поетичного слова, із творчою особистістю – Валентиною Штинько.

Заслужений журналіст України, письменниця, поетеса, редактор відділу національного відродження обласної газети “Волинь-нова” та ведуча її рубрик “Квіткова підкова” і “Доброго дня вам, люди!”, член трьох національних спілок – письменників, журналістів та краєзнавців, відзначена багатьма нагородами та преміями вперше приїхала в Іваничі на таку зустріч. Але пообіцяла, що на запрошення з радістю приїде ще, бо має тепер більше вільного часу – пішла на заслужений відпочинок.

Живе письменниця в Луцьку, а  народилася у Локачинському районі.

Гостя розпочала зустріч із шанувальниками своєї творчості читанням віршів на весняну тематику, зачепивши душевні почуття своїх слухачів.

Переходячи від поезії до прози та повсякденного життя, Валентина Штинько розповіла про свою родину, сім’ю, роботу, творчість, уподобання.

Натомість присутні цікавилися ранніми віршами поетеси, роботою в газеті, поглядами на життя.

На завершення зустрічі Валентині Штинько дякували за приємне спілкування, а письменниця шанувальникам її творчості підписала на згадку свої книги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер