<

В Іваничах відбулася урочистість з нагоди Дня працівників освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 29.09.2017 / Іваничі /
Перегляди
48
/ коментарі 3

27-го вересня у районному домі “Просвіта” відбулися урочисті заходи, на яких вшанували працівників освіти.

Зал заледве вмістив усіх працівників освіти району, які прибули на урочистість свого професійного свята. Розділили його із своїми колегами освітяни із шкіл об’єднаних територіальних громад Литовежа, Павлівки та Поромова. У фойє усіх урочисто зустрічав духовий оркестр.

Привітати винуватців свята прийшли керівники району: голова районної державної адміністрації Лілія Кревська та голова районної ради Андрій Бадзюнь. Вони відзначили важливість професії вчителя, його внесок у майбутнє нашої держави – дітей та подякували за таку нелегку, але відповідальну працю. Побажали бути і надалі такими ж відповідальними сіячами доброго, розумного, вічного. Лілія Кревська поділилась враженнями від своєї роботи із освітянами Іваничівщини, Андрій Бадзюнь – спогадами із свого шкільного життя.

Вітала своїх колег по роботі також виконувач обов’язків відділу освіти і молоді районної державної адміністрації Світлана Король.

Працівники освітянської галузі  були нагороджені почесними грамотами та подяками, а також отримали матеріальні винагороди.

Подяки Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління були нагороджені Ігор Данилюк, вчитель математики та інформатики навчально виховного комплексу «Загально – освітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» селища Іваничі та Лариса Дячук, директор комунального закладу «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості».

Грамоту управління освіти, науки та молоді  обласної державної адміністрації було вручено Руслану Шакулі, директору загально-освітньої школи І-ІІ ступенів села Будятичі.

Відзначили на урочистостях і заслужених вчителів України: Марію Шевчик, директора навчально виховного комплексу «Загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів №1-гімназія”, Лідію Романюк, вчителя Іваничівської загально-освітньої школи №2 імені Юрія Лелюкова та заслуженого тренера України Івана Палія.

Своїх колег по роботі вітали директори шкіл та друзі.

А ще учасники свята мали змогу насолодитися концертом, які підготували учні та вчителі шкіл, художні колективи та солісти районного дому “Просвіта”.




коментарів: 3
  1. А голова РДА то вручала гроші профспілки працівників освіти району!!!!!
    і хто ж то їй це доручив???
    гей, освітяни, члени профспілки! такої комедія не дозволяв собі жоден керівник. це всеодно що прийти на свято до вас і подарувати подарунок, який ви придбали за свої кошти. Для чого така профспілка нам? Щоб чиновники за наші гроші нас вітали? Щоб в.о начосвіти Король накривала стіл в “Гарячій печі”? Хто там з вас був? А Марія Семенівна заслужила на таку честь. І все це за наші з вами гроші. О таке життя. То чи треба нам така профспілка, щоб кормити чинуш? і чи треба нам такі чинуші ?????

  2. Сергій Володимирович Хованюк, голова РК профспіки :

    Шановний Петро Анатолійович! Відповідно до рішення президії районної організації Профспілки працівників освіти № 27 від 20.09.2017р., була виділена грошова допомога членам профспілки, що нагороджувалися грамотами відділу освіти та молоді. Конверти за моїм дорученням вручала в.о. начальника відділу освіти та молоді Світлана Король. А хто в якій “печі” відпочивав після роботи до того Профспілка стосунку немає.

  3. Дякуємо районній профспілці за привітання працівників освіти Павлівської отг з професійним святом. Тринадцять членів профспілки отримали грошові винагороди з нагоди свята. Дякуємо за підтримку та співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа