<

В Іваничах судили пенсіонера, який напав з ножем на поліцейського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 28.07.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
476
/ Коментарі відсутні

У селі Русовичі Поромівської громади п’яний чоловік здійснив напад на працівника сектору реагування патрульної поліції селища Іваничі. В результаті мешканець Іваничівщини опинився на лаві підсудних.

Інцидент трапився у будинку чоловіка ввечері 24-го квітня цього року під час складання на пенсіонера матеріалів про вчинення адміністративного правопорушення. Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду, – повідомляє Волинь24.

Пенсіонер схопивши металевий ніж, наніс удар поліцейському в ділянку лівої кисті, чим заподіяв йому тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Нападник у суді свою вину визнав, зазначив, що щиро розкаюється та просив суворо не карати. Обвинувачений також попросив вибачення у потерпілого, і останнім таке прийнято, потерпілий претензій до обвинуваченого немає.

Також на суді зазначили, що раніше Нововолинський міський суд ухвалив рішення для підсудного стосовно цілодобового домашнього арешту, дія якого закінчилася 26-го червня 2021 року.

Отже, суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і періодично з’являтиметься для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер