<

В Іваничах судили львів’янина, який літав на мотодельтаплані над Литовежем та перетнув кордон з Польщею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 18.10.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
1334
/ Коментарі відсутні

Іваничівський районний суд за незаконне переміщення на мотодельтаплані та перетин кордону з Польщею призначив львів’янину покарання у виді штрафу – 4 тисячі гривень.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Як ідеться у вироку, 13-го липня на околиці села Литовеж Володимир-Волинського району уродженець Львівщини без відповідного дозволу Державіаслужби України незаконно здійснив зліт у повітряний простір України на мотодельтаплані, яким здійснив перетин кордону з Польщею.

Наступного дня він здійснив аварійну посадку на території Республіки Польща між населеними пунктами Мазарні та Туровця Грубешівського повіту, які знаходяться на відстані 52 кілометрів від кордону з Україною.

Після цього чоловіка затримали працівники прикордонної служби Республіки Польща та передали працівникам Луцького прикордонного загону ДПС України і УСБУ у Волинській області.

До суду надійшла угода про визнання винуватості, яку затвердили. Чоловікові призначили покарання у виді штрафу в розмірі 236 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить чотири тисячі дванадцять гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер