<

В Іваничах п’яний молодик під час реанімаційних заходів вдарив медсестру ногою в обличчя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 15.01.2016 / Іваничі / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

14-го січня о 21:00 в Іваничівське відділення поліції поступило повідомлення про те, що в центральній районній лікарні під час надання медичної допомоги пацієнт, який перебував у нетверезому стані, наніс тілесні ушкодження медсестрі.

У реанімаційне відділення Іваничівської ЦРЛ чоловіка 1992-го року народження доставили 14-го січня  близько 20:30 з клубу села Трубки Іваничівського району з діагнозом токсична дія алкоголю на організм, психічні розлади внаслідок вживання алкоголю.

Коли пацієнта переносили з каталки на ліжко, він вдарив медсестру ногою в обличчя. Жінка 72-го року народження отримала травму, яку медики оцінюють як “забій м’яких тканин правої половини обличчя, параорбітальна гематома справа”.

Відомості про правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України.




один коментар
  1. Питання таке: 1)Як поліція може відкрити кримінальне провадження на хворого з таким діагнозом. 2)Я надіюсь медична сестра зняла побої і все це зафіксувала.3)Нанесення травми було в стані ефекту, судячи з діагнозу, це медичний заклад, а не готель статись все може.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок