<

В Іваничах провели зустріч із ветеранами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 11.05.2015 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Святковими акордами пісні цього року розпочалася традиційна зустріч з ветеранським активом іваничівщини. Проте, сьогодні свято Дня Перемоги об’єднало усіх: і ветеранів Другої світової війни, і учасників національно-визвольних змагань, і воїнів-інтернаціоналістів, і учасників антитерористичної операції.

Із вітальними словами та словами вдячності до запрошених ветеранів звернулися присутні: голова районної державної адміністрації Федір Войтюк, заступник голови районної ради Юрій Мазурок. Очільники району привітали учасників святкового заходу, побажали їм міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою. У своїх виступах вони наголошували, що пишаються історією своєї країни і тими людьми, які її творили та захистили нашу землю від нацистських окупантів, – пише Іваничівська РДА.

Голова райдержадміністрації Федір Войтюк у своєму виступі зазначив, що саме ветерани подають той приклад, на якому варто виховувати нові покоління громадян та вручив СИБІРІ Федору Яковичу Почесну грамоту голови облдержадміністрації.

Звичайно, цей день не був би святковим без пісень, які виконали для ветеранів запрошені артисти районного будинку «Просвіта». Справжньою родзинкою заходу стали вірші та пісні, виконані юними талантами ЗОШ I-III ст.. №1-гімназія селища Іваничі.

За святковим столом, організованим Радою ветеранів та місцевим підприємцем Миколою Волинцем, сивочолі ветерани та демобілізовані військовослужбовці ділилися своїми спогадами про пережиті воєнні події, згадували побратимів, які віддали своє життя за визволення нашої країни від агресорів.

На згадку про відзначення 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі ветеранам та військовослужбовцям були вручені символи перемоги – червоні маки, виготовлені вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця