<

В Іваничах провели захід для шукачів роботи з орієнтації на контрактну службу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 12.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В Іваничівському районному центрі зайнятості відбувся черговий ярмарок для шукачів роботи з орієнтації на контрактну службу. На захід запрошено представника з  Іваничівського військкомату заступника військового комісара–начальника мобілізаційного відділення, майора Олександра Демчука.

Наважитися на відчайдушний крок у своєму житті, боронити державу – справа доволі серйозна. Саме про умови вступу на службу за контрактом і розповів майор Олександр Демчук. Він в деталях поінформував присутніх про державне забезпечення, котре гарантоване за умови вступу на військову службу за контрактом, а саме гарантія стабільного грошового забезпечення додаткові грошові виплати та винагороди, допомога на оздоровлення, підйомна допомога, матеріальна допомога для вирішення соціальних питань тощо, – повідомляє Алла Мадяр.

Олександр Миколайович запевнив про вільний вибір місця та умов служби по всій території Україні. Можливість зробити кар’єру, якісне безплатне медичне обслуговування, можливість отримання заочної вищої освіти під час служби, в т.ч. за рахунок Міністерства оборони. А також повідомив про виплату допомоги на оздоровлення, безкоштовне харчування в обід або компенсація, а також право на отримання безплатного житла та право на пенсію після 25 років вислуги. Інші соціальні гарантії встановлені законами, служба зараховується до загального страхового стажу, стажу державної служби.

Учасники активно обговорювали та дискутували, маючи можливість отримати вичерпні відповіді. Тісна співпраця з військкоматом проводиться заради підбору професійних кадрів для формування достойної армії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок