<

В Іваничах поліція побудує штрафмайданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 21.02.2023 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
1748
/ коментарів 5

В Іваничах хочуть побудувати штрафмайданчик. Для цього вже виділили земельну ділянку, на території колишньої ветеринарної лікарні. Щоправда, спочатку необхідно розробити технічну документацію.

На пленарному засіданні 15-го лютого депутати дали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності селищної ради.

Як пояснили під час земельної комісії, яка передувала сесії, виділити місце під штрафмайданчик попросила поліція. І селищна рада погодилася. Пропозиція щодо земельної ділянки орієнтовною площею 0,60 га поблизу ветлікарні їм підійшла.

Начальниця відділу земельних відносин та екології Лілія Брись повідомила, що наявність такого майданчика дуже вигідна для громади. Адже кошти за арештовані автівки надходитимуть в місцевий бюджет. До того ж поліція сплачуватиме сюди ПДФО, працевлаштує до шести людей та облагородить територію.

Однак спочатку, за її словами, потрібно розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

Лілія Брись зауважила, що земельну ділянку дадуть у постійне користування.




коментарів: 5
  1. А вам відомо що для транспортування та завантаження арештованого авто потрібен спецавтотранспорт?Поліцейському сідати за кермо тимчасового вилученого авто заборонено. Його теж треба громаді купити. Охорона має бути цілодобова. Майданчик відповідно обладнаний. На це якраз піврічного бюджету громади хватить, бо поліція сама це фінансувати не буде. Штрафмайданчики міста мільйонники насилу законно утримують, Іваничі вирішили поконкурувати. Ну-ну. Цікаво, чим закінчиться цей великий пшик.

    • Та їм пофіг. Вони просто посадове місце ше під чиюсь сраку з колишньої команди сапожнікова готують. Може навіть для нього самого: буде міністром штрафмайданчиків у незалежних від здорового глузду Іваничах

  2. Вміваничах поліція дах перекрити не може, в громади мільйон просить, а ви кажете штрафмайданчик побудує. Цікаво за чиї кошти?

    • Це напевно одна з тих які не справлялись з роботою( недавно десь тут новину читала), тепер в новому відділі вже землю роздає))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок