<

В Іваничах покарали мешканця Павлівської громади за зберігання наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 7.03.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
962
/ Коментарі відсутні

Уродженець села Локачі за зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, заплатить штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Вирок чоловіку виніс Іваничівський районний суд 26-го січня.

Відповідно до матеріалів справи, в липні 2022 року неподалік лісу, біля села Замличі Локачинської громади, чоловік знайшов і привласнив особливо небезпечний наркотичний засіб, обсяг якого заборонено – канабіс. Опісля він приніс його додому і заховав. А 11-го грудня 2022 року частину наркотичного засобу розфасував у скляні банки і перевіз у багажнику своєї автівки ВАЗ – 2104 із села Луковичі Павлівської громади до Нововолинська.

Ввечері цього ж дня канабіс знайшли й вилучили поліцейські. Спочатку в багажнику автомобіля, а через кілька годин і вдома в зловмисника. Загалом він зберігав 412,138 г наркотиків.

Проти мешканця Лукович порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичного засобу без мети збуту).

У суді зловмисник повністю визнав свою провину та зізнався у вчиненому.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень. Також йому доведеться сплатити в дохід держави 2 тисячі 454 гривні судових витрат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер