<

В Іваничах оштрафували водія з Київщини, який в’їхав в припарковане авто та втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:24 | 24.04.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
405
/ Коментарі відсутні

Чоловік, який скоїв ДТП в селі Волиця Павлівської громади, в’їхавши в припаркований на узбіччі автомобіль, заплатить майже 3,5 тисячі штрафу.

Ввечері 8-го березня уродженець села Матюші Біло-Церківського району Київської області, керуючи автомобілем «Audi A6», в’їхав в огорожу та припарковану на узбіччі вулиці Центральна, 23 села Волиця автівку «Mercedes-Benz». Після цього чоловік втік з місця ДТП. Про це стало відомо з постанови Іваничівського районного суду від 27-го березня.

Відповідно до матеріалів справи, житель Київщини не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху й не впорався з керуванням саме тому й спричинив аварію. Під час ДТП обидва автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Проти горе-водія порушили адміністративні провадження за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, вулиць, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 122-4 КУпАП (Залишення водіями транспортних засобів на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні).

У суді чоловік повністю визнав свою вину у вчинених правопорушеннях, розкаявся й просив суворо його не карати.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 3 тисячі 400 гривень штрафу. Також водію доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа