<

В Іваничах оголошено конкурс на кращий ескіз пам’ятника землякам, які загинули в ході АТО та під час Революції Гідності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 14.02.2017 / Іваничі /
Перегляди
7
/ коментарів 11

Іваничівська районна державна адміністрація оголосила конкурс на кращий ескіз пам’ятника землякам, які загинули в ході антитерористичної операції та під час Революції Гідності, депутати селищної ради погодили місце розташування, ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» відкрила рахунок по збору коштів.

 24-го січня з ініціативи голови районної державної адміністрації Лілії Кревської за участю заступника голови райдержадміністрації Людмили Войтович, начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Зінаїди Яцик, селищного голови Федора Войтюка, головних лікарів центральної районної лікарні Петра Ципи та центру первинної медико-санітарної допомоги Романа Киці відбулась зустріч з матерями та дружинами  загиблих учасників АТО.

Основним питанням, яке виносилось на обговорення – це встановлення пам’ятника Героям новітнього часу. Усі присутні матері Любов  Романюк, Софія Дармофал,  Наталя  Пугач, Ольга  Ткачук, Галина  Вакулюк, Наталія Якобчук та вдова Леся  Грицюк висловили своє бачення щодо місця встановлення та зійшлись на думці, що пам’ятник потрібно встановити  в центрі селища (парк відпочину).

Лілія Богданівна наголосила, що матері та дружини загиблих Героїв мають першочергове право визначати місце встановлення пам’ятника та обирати його архітектурно-художній вигляд. Також голова райдержадміністрації поставила завдання дати оголошення щодо створення ескізу майбутнього пам’ятника та розмістити його в засобах масової інформації та на сайтах соціальних мереж. А також, провести благодійну акцію зі збору коштів на виготовлення пам’ятника та благоустрій території.( Із сайту РДА)

10-го лютого відбулася сесія Іваничівської селищної ради, на якій депутати розглянули звернення громадської організації «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» щодо погодження місця розташування пам’ятника землякам, які загинули в ході антитерористичної операції та під час Революції Гідності та задовольнили прохання на його встановлення у парку селища, відмінивши попереднє рішення про встановлення на Меморіалі Слави.

Фотостела загиблим учасникам АТО та Герою Небесної Сотні Сергію Байдовському сьогодні знаходиться на Меморіалі Слави у селищі Іваничі.

Іваничівська районна державна адміністрація оголосила конкурс на кращий ескіз пам’ятника землякам, які загинули в ході антитериростичної операції та під час Революції Гідності, та запрошує усіх небайдужих взяти участь у благодійній акції «Свіча пам’яті» по збору коштів на його спорудження.

Громадська організація «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» відкрила рахунок в АТ «Ощадбанк»:

Філія Волинського обласного управління «Ощадбанк», код банку 303398, ЄДРПОУ 40380396, р/р 26004300690613. Громадська організація «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини».




коментарів: 11
  1. Нам- памятник, а вам- зарплати по 30 тисяч????????????Може поміняємось, дорогі держслужбовці?!

  2. поставлять вони памятник і буде в них робота вийти на мітинг.квіти покласти.війна не закінчилась а вони памятник будують.ліпше ці кошти дайте якомусь воїну на протез чи онкохворій дитині.

    • Ви не праві! Пам’ятник в Іваничах повинен бути!!! Така маленька Іваничивщина вже втратила більше десяти своїх Синів. А в маштабах Волині, врешті УКРАЇНИ !!!? Народ, який не пам’ятає свого минулого – не вартий майбутнього.

  3. МИ НЕ ТАКІ І ВЖЕ БАГАТІ. АЛЕ ДЛЯ ТАКОЇ СПРАВИ, Я ВВАЖАЮ, НАЙДЕМО ПАРУ ГРИВЕНЬ…

  4. не так давно війна була в югославії.зараз це чорногорія македонія сербія хорватія албанія словенія там ще тліє напруга і також багато загинуло але памятників не ставлять як у нас.нами керують люди які родились в СССР колишні комсомольці в них інша ідеологія.

  5. На сході йде війна , гинуть люди про який пам’ятник воїнам АТО можна вести мову .?????
    Зосім інше – “Небесна сотня”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер