<

В Іваничах обговорювали мобілізацію та результати військово-лікарської комісії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 29.03.2015 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

27 березня під головуванням голови районної державної адміністрації Федора Войтюка відбулося засідання колегії районної державної адміністрації.

На виконання доручення голови облдержадміністрації даного на оперативній нараді (протокол №14 від 23.03.2015 року), закріплення окремих керівників структурних підрозділів облдержадміністрації і територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади області від 23.03.2015 року, з метою надання практичної допомоги місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування у вирішенні проблем розвитку районів і посилення контролю за дотриманням на місцях Конституції України, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших центральних органів виконавчої влади України, у засіданні колегії райдержадміністрації взяла участь начальник відділу міжнародного співробітництва управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Валентина Гнасюк-Терлецька, – пише Іваничівська РДА.

Про хід мобілізації в області доповідав військовий комісар Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олександр Плужнік, який повідомив, що за два етапи четвертої хвилі мобілізації з Іваничівського району у військові частини було поставлено 37 військовослужбовців, що становить 28,5% від поставлених завдань.

Заступник головного лікаря Іваничівської центральної районної лікарні Алла Баранчук інформувала про результати військово-лікарської комісії.

Про ефективність використання земель в районі та забезпечення надходжень до місцевих бюджетів  плати за користування земельними ділянками говорила заступник начальника відділу Держземагентства в Іваничівському районі Лілія Брись та заступник начальника – начальник Іваничівського відділення Нововолинської ОДПІ Надія Таравська.

Членами колегії було розглянуте питання про соціальний захист учасників антитерористичної операції та їх сімей, що проживають на території району.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер