<

В Іваничах на свято Миколая веселили і пригощали солодощами діток

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 20.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

19-го грудня в районному домі “Просвіта” відбулося свято Миколая для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Казкові персонажі веселили дітей та створювали атмосферу новорічного свята. Діти водили хоровод, грали в ігри, отримували солодкі подарунки та призи за участь у конкурсах.

Разом із дітьми веселились Святий Миколай, Ангели, Фея, Солоха, Чортик, Ялинка. Було багато радості, сміху та сюрпризів.

Завітали на свято із добрими словами побажань та солодкими подарунками голова районної державної адміністрації  Лілія Кревська, голова районної ради  Андрій Бадзюнь та депутат районної ради, благодійник Ігор Тимощук, голова громадської ради при райдержадміністрації Сергій Сівер. 

-Свято організували і підготували три структурні підрозділи районної державної адміністрації. Відділ культури забезпечував культурну програму, відділ освіти та молоді на виділені під програму кошти закупив солодкі подарунки, а служба у справах дітей закупила призи для нагородження учасників конкурсів. Прибуло 36 дітей з сіл району, тих, які ще не увійшли в громади. У кожній громаді провели такі свята для своїх діток, – повідомила начальник служби у справах дітей Жанна Гринюк.

На завершення свята присутні зробили знімок на пам’ять.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер