<

В Іваничах місцеві родини загиблих воїнів запросили на Різдвяні зустрічі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 16.01.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
2656
/ Коментарі відсутні

В Історичному музеї Іванич відбулися Різдвяні зустрічі, на які запросили родини загиблих воїнів громади.

Захід відбувся з ініціативи ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини». Про це повідомляють на сторінці музею у фейсбуці.

Очільниця музею Лариса Куль ознайомила гостей з експозицією новітньої сторінки історії краю «Вітчизну прославили мужністю», у якій представлені матеріали про учасників Майдану, АТО, ООС і російсько-української війни. Окремий стенд присвячений воїнам, що віддали життя за Незалежність і територіальну цілісність України.

В теплій і дружній атмосфері, за чашкою чаю, відбулося спілкування. Кожен поділився своїми спогадами, переживаннями й проблемами.

До присутніх звернулася голова ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надія Рубан, яка запропонувала організувати, за потреби, зустрічі з психологом та спеціалістом правової допомоги.

Насамкінець, відбулося новорічно-різдвяне віншування вокального колективу КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», який завітав до гостей музею, подарувавши різдвяні колядки та щирі побажання миру, здоров’я з вірою у нашу перемогу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер