<

В Іваничах говорили про розвиток зеленого туризму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:01 | 27.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Для усвідомлення ідей щодо можливостей та ресурсів туризму як способу самозайнятості, створення позитивного іміджу сільської садиби й методів залучення відпочивальників, фахівці Іваничівського районного центру зайнятості провели семінар з питань організації зеленого туризму для шукачів роботи в рамках проекту «Школа підтримки культури і туризму».

На захід запросили безробітних, котрі сповнені ентузіазму та інноваційних ідей. Задля створення чогось нового необхідно бути цілеспрямованим та проінформованим. Туристична галузь дедалі набуває більшого значення для розвитку економіки та соціальної сфери, стрімко інтегрується у світову туристичну індустрію. Варто зазначити, що саме ця галузь підтримує національні традиції, стимулює розвиток народних промислів, відродження рецептів приготування цікавих і смачних страв, вимагає збереження природи і створення сприятливих соціальних умов для свого успішного функціонування. Важливими факторами розвитку туристичної галузі є природний та історико-культурний потенціал нашого краю.

Учасники кардинально змінили своє бачення про розвиток зеленого туризму, адже якщо опиратися тільки на модні тенденції чи міркування знайомих, можна зазнати поразки, коли вкладені кошти й зусилля так і не окупляться. І тоді замість підприємницького азарту в свідомості назавжди залишиться розчарування щодо доцільності займатися будь-яким видом підприємницької діяльності.

Під час заходу увагу приділили кожному з присутніх, ознайомлюючи з основами організації зеленого туризму. Надали рекомендації щодо планування самозайнятості у сфері туризму, зазначивши, що це майбутня зайнятість для кожного. Головне в цій справі – правильне і доцільне бачення туристичної галузі в нашому краї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця